Справочник

Новини от Deteto.org
Новини

Естествено.com организира семеен излет "На почивка с деца"

Членовете на сайта "Естествено" организират месечната си среща за юли на едно прекрасно място сред природата, и в същото време близо до София - на Дендрариума в природен парк Витоша. Срещата ще се проведе на 26 юли 2009 (неделя) от 10:30ч., а темата е "На почивка с деца".

Както организаторите споделят, почивката с деца може да бъде истинско приключение, особено за родителите, които ще пътуват детето си за първи път. Затова и опитът на други родители може да бъде много полезен.

На срещата ще бъдат разисквани следните теми:

  • Кои са най-подходящите места за почивка с дете
  • Багажът - необходимите неща, които да не забравяме
  • Пътуването - как да  премине възможно най-леко за детето и за нас
  • Дневен режим, хранене, на плаж с малко дете
  • Инциденти по време на почивката - начини за предотвратяване и как да реагираме, ако все пак се случат.

Мястото за среща: Дендрариумът се намира на Витоша, по пътя от Бояна за Златните мостове. Има разклон за Копитото наляво, а Дендрариума е на това място, но надясно. Стига се с кола или с маршрутка 10 от Руски паметник.


Карта на Дендрариум - Витоша

Мястотото е много приятно за пикник и за разходка с деца - има много поддържани поляни с масички и детски площадки. На Дендрариума се намира и първата по рода си в България ботаническа алея за незрящи. Богатото разнообразие от растителни видове е представено с информационни табла с надписи на кирилица и брайлово писмо.

За повече информация и записване пишете на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Източник: Estestveno.com

Децата рисуват