Справочник

Новини от Deteto.org
Новини

Представление за деца в Дома на киното

На 14 януари (петък), от 19:00 ч. в Дома на киното ще се състои детското театрално-образователно благотворително представление „Гъбалячи - спасете гората“.

 

Шоуто ще бъде реализирано от мимовете и клоуните от цирк "Кумбо" и ще включва пантомима, жонглиране и балансиране. Цената на билетите е 5 лв., а приходите ще се използват за подкрепа на "Ри-ри ра – стая за игра" - място, където деца и родители общуват свободно и се забавляват.

"Ри-ри ра" е организация на майки, обединени от любовта си към красотата, свободата и креативността на децата. Тази общност възниква спонтанно от група майки и за година и половина провежда множество занимания за майки и деца, участва в много събития и граждански инициативи с некомерсиална цел, които спомагат за създаването на една по-добра социална среда и развитие за децата.

"Ри ри ра" е вдъхновение и обръщение от майки и деца, към майки и деца: за по-прекрасен свят, за осъзната отговорност и споделена радост. Вдъхновение, което днес прераства в два родителски кооператива - алтернативна форма на отглеждане на деца; много приятели и съмишленици.

Децата рисуват